Ta

Internet

Če imate internet, lahko obiščete FORUM društva Dam, ki ga najdete na spletni strani www.nebojse.si . Morda prav zdaj kakšna vaša sorodna duša čaka, da poklepeta z vami.

Začnite pisati svoj blog. Še prej pa si kakšnega preberite. Videli boste, da niste edini na svetu, ki ima probleme in tudi to, da niste sami.

Svinčnik in papir

Začnite pisati svoje občutke, asociacije, misli, tudi tiste najbolj črne. Zlasti tiste! Ko jih boste zlili na papir, vam bo lažje! Napišite pismo svoji mami. Napišite pismo prijatelju. Nekomu, ki ga imate radi. Napišite ga tudi komu, ki ga ne marate. Žalost in stisko prelijte v besede. Ko jih boste zjutraj brali, ne bodo imele več takšne moči nad vami. Izrazite svoja čustva, lažje vam bo. PIŠITE!

Če želite izvedeti kaj več o terapevtskih učinkih pisanja in spoznati čudežno moč komunikacije, vas vabimo, da se udeležite Delavnice terapevtskega pisanja, ki vas bo morda prijetno presenetila s svojimi rezultati. Datum in kraj delavnice vam sporočimo po elektronski pošti. Delavnica je celodnevna, v soboto od 10h do 18h. Poskusite! Morda pa je prav pisanje način, da najdete pot do sebe.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran domena.si uporablja piškotke.
Soglašam